Keszi Shiatsu, Győr

Gyógyító érintés

Molnár Gabriella vagyok, Shiatsu terapeuta, Természetgyógyász.

Akupresszőrként már rég elbűvölt, ezért el is köteleztem magam a Hagyományos Kínai Orvoslás mellett. Ma is minden nap rácsodálkozom, milyen fantasztikus gyógymód ez. Hihetetlen mennyire holisztikus szemlélettel figyeli és kezeli az embert, sőt, minden létezőt a világon.

Vendégeim nap, mint nap tapasztalják ennek a csodálatos gyógymódnak a jótékony hatásait. Legyen az mozgásszervi, belső szervi vagy lelki probléma.

A Shiatsu egy japán gyógymód, mely a Hagyományos Kínai Orvoslásra
alapszik. "Shi" az ujj (hüvelykujj), az "atsu" nyomás. Tehát ujjnyomás. Nem tekinthető a nyugati értelemben vett masszázsnak. A kezelés földön történik matracon és ruhában. Nem használunk olajokat, krémeket.

A  Shiatsu rendkívül sokrétű módszer a gyógyulásra. Kezeli a meridián rendszert, a csontrendszert, az izomrendszert, a pólyarendszert (fasciákat), a Kranioszakrális rendszert (liqvor), és az idegrendszert is.

Az én feladatom, megtalálni az elakadás helyét, és harmóniába hozni a testet a lélekkel. Kiegyensúlyozni az életerő energia (kínaiul: Csí, japánul:Kí) áramlását, mindezt egy nyugodt, kellemes környezetben.

Ha problémád van azért, ha ellazulásra vágysz azért, ha minden rendben, akkor pedig az élvezetért próbáld ki legalább egyszer! Nem fogod megbánni! ;)

Shiatsu

A shiatsu (siacu) a hagyományos kínai orvoslás (HKO) tudására és tapasztalataira épülő japán alternatív gyógyító eljárás.

Tovább...

Kismama Shiatsu

A várandósság elején fellépő émelygés, később a gerinc és a medence megváltozott terhelése miatti gyakori fájdalmak a shiatsu terápiával csökkenthetők.

Tovább...

Do In

Japán módszer a testi-lelki egészségünk megtartásáért, megújításáért.

Tovább...

Shiatsu Oktatás

Shiatsu masszázs Alap modul indul 2020. Február 7-8-9-én.

Tovább...

Kapcsolat

Molnár Gabriella

Shiatsu gyógyász

Bejelentkezés Telefonon:

+3630/3130613

Hétfőtől péntekig 8:00-18:00-ig

Cím: 

Győr, Víztükör u. 17/b. Fsz.1.

E-mail:

hessa@shiatsugyor.hu

Adószám: 

67855151-1-28 

Működési nyilvántartási szám:

213479

ANTSZ engedély szám:

507851