Facebook

Kapcsolat

Molnár Gabriella

Shiatsu gyógyász

Bejelentkezés Telefonon:

+3630/3130613

Hétfőtől péntekig 8:00-18:00-ig

Cím: 

Győr, Víztükör u. 17/b. Fsz.1.

E-mail:

hessa@shiatsugyor.hu

Adószám: 

67855151-1-28 

Működési nyilvántartási szám:

213479

ANTSZ engedély szám:

507851


Kismama Shiatsu

várandósság teljes ideje alatt alkalmazható a shiatsu masszázs. A kezelések során segítjük az anyát, hogy kapcsolatot teremtsen saját testével és a magzattal. A mama érintése által a babával is felvesszük a kapcsolatot. Stabilizáljuk az érzelmi állapotot, oldjuk a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos félelmeket, és az egyes trimeszterek testi, lelki, energetikai változásaiból adódó nehézségeket enyhítjük, és lehetőség szerint megszüntetjük.

Az első trimeszter idején a menstruáció elmaradásával kb. 30-50 %-kal több vér kering a női testben. Ezt a megemelkedett vér energiát, mely a 4. hónap kezdetétől a magzatot táplálja, az első időszakban integrálni kell. Ha az anya energiarendszere nem tudja megfelelően kezelni ezt a vérmennyiséget, akkor jelentkezhet hányinger, vérnyomás ingadozás, hangulatváltozások. 
Az Övcsatorna az egyike a különleges csatornák közül, melyek a petesejt osztódásakor kezdik meg működésüket. Övszerűen húzódik a test középvonalában. Ha energiahiányos, akkor az első harmadban vetélés következhet be, ha túl feszült, akkor nem tud befordulni a magzat és farfekvéses pozícióban indul meg szülés.

 

A kezelések során kiemelt figyelmet szentelünk a közép energiájának harmonizálására, ami a legfontosabb a várandósság ideje alatt. Egyensúlyzavarához olyan problémák kapcsolódnak hozzá, mint az ödémásodás, a terhességi csíkok kialakulása, aranyér, visszerek megjelenése, valamint a vérszegénység. E tünetek mérséklésére, megszüntetésére is alkalmas a terhesség alatt végzett shiatsu masszázs.