Facebook

Kapcsolat

Molnár Gabriella

Shiatsu gyógyász

Bejelentkezés Telefonon:

+3630/3130613

Hétfőtől péntekig 8:00-18:00-ig

Cím: 

Győr, Víztükör u. 17/b. Fsz.1.

E-mail:

hessa@shiatsugyor.hu

Adószám: 

67855151-1-28 

Működési nyilvántartási szám:

213479

ANTSZ engedély szám:

507851


Shiatsu Oktatás

Shiatsu masszázs, Alap modul

2020. Február 7-8-9. (péntek, szombat, vasárnap)


A Shiatsu (siacu) a hagyományos kínai gyógyászat elméletére és tapasztalataira épülő alternatív japán gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás és még sok krónikus betegség esetén.

A Shiatsu az energiapályák mentén tenyér-, ill. ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A Shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben kezeli. A kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató „kommunikáció” valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, földön, matracon pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújt.

A Shiatsu professzionális gyógymód, ugyanakkor az alapokat bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben, a betegségek megelőzésére és az egészség megtartására. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is.

Az alapképzés célja:

Alapvető elméleti ismeretek elsajátítása, és egy teljes (75 perces) Shiatsu alapkezelés megtanulása. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg a Shiatsu alapkezelés fogásait, technikáját, sorrendjét.

A képzés anyaga, felépítése:

  • Egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása,
  • a Shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai,
  • a kezelés hatásmechanizmusa,
  • alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
  • Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

 

A tanfolyam helye: Győr, (A pontos helyszín szervezése folyamatban)

Tanfolyam ideje: 2020. február 7-8-9. (péntek, szombat, vasárnap)

Időtartama: 2,5 nap. Pénteken 16:00-20:00-ig, szombat-vasárnap 9:00-17:00-ig lesz az oktatás.

Oktató: Molnár Gabriella Shiatsu gyógyász

Részvételi díj: 38.000,- forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

 

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni a gabriella.molnar@gmail.com e-mail címen lehet, melyben szerepeljen a jelentkező neve, születési dátuma, valamint, hogy miért szeretné ezt a tanfolyamot elvégezni. A jelentkezés a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé.

Jelentkezési díj: 18.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)

A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem kerül visszafizetésre, de későbbi képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a lemondás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett, a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban,

2. banki befizetéssel vagy átutalással. Bankszámla számom: Molnár Gabriella OTP Bank, 11773377-08714958-00000000. A Közlemény rovatban kérem feltüntetni a jelentkező nevét, a tanfolyam nevét (jelen esetben: Shiatsu Alap), valamint a tanfolyam dátumát.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. A létszám korlátozott, kis csoportban dolgozunk.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot. Lehetőség szerint PAMUT szabadidő nadrág és póló legyen, melyen a masszőr keze nem csúszik el, valamint zokni. Kell hozni továbbá 1db kis törölközőt, papucsot, valamint tollat a jegyzeteléshez. A körmök legyenek rövidre vágva!

További információk:

Molnár Gabriella

Telefon:+3630/3130613

Munkanapokon 8-18h-ig.