Shiatsu oktatás

A Shiatsu (siacu) a hagyományos kínai gyógyászat elméletére és tapasztalataira épülő alternatív japán gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás és még sok krónikus betegség esetén.

Tanfolyam ideje: 2020. szeptember 11-13.

A Shiatsu az energiapályák mentén tenyér-, ill. ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A Shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben kezeli. A kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató "kommunikáció" valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, földön, matracon pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújt.
A Shiatsu professzionális gyógymód, ugyanakkor az alapokat bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben, a betegségek megelőzésére és az egészség megtartására. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is.

Az alapképzés célja az alapvető elméleti ismeretek elsajátítása, és egy teljes Shiatsu alapkezelés megtanulása.

A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg a Shiatsu alapkezelés fogásait, technikáját, sorrendjét.

A képzés anyaga, felépítése:
Egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása,
a Shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai,
a kezelés hatásmechanizmusa,
alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

Jelentkezési határidő: Augusztus 31. 

Részvételi díj: 38.000 Ft (tartalmazza a jegyzetet is)
A tanfolyam helye: Győr, (A pontos helyszín szervezése folyamatban)

Tanfolyam ideje: 2020. szeptember 11-13. (péntek, szombat, vasárnap)

Időtartama: 2,5 nap. Pénteken 16:00-20:00-ig, szombat-vasárnap 9:00-17:00.

Oktató: Molnár Gabriella, Shiatsu gyógyász

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

A jelentkezés a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé.

A számlához kérem megadni a költségviselő nevét, címét, cég esetében adószámát is.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra (a létszám korlátozott, kis csoportban dolgozunk), de legkésőbb augusztus 31.

Jelentkezési díj: 18.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)

A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő. Számlákat ekkor adok.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem kerül visszafizetésre, de későbbi képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a lemondás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett, a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:
1. személyesen, előre egyeztetett időpontban,
2. banki befizetéssel vagy átutalással. Bankszámla számom: Molnár Gabriella OTP Bank, 11773377-08714958-00000000. A Közlemény rovatban kérem feltüntetni a jelentkező nevét, a tanfolyam nevét (jelen esetben: Shiatsu Alap), valamint a tanfolyam dátumát.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum, stb.).

További információk:

Molnár Gabriella
Shiatsu gyógyász
Telefon:+3630/3130613
E-mail: gyogyulasgyor@gmail.com