Shiatsu Alaptanfolyam

Oktatás nyilvántartási száma: B/2020/007302

A Shiatsu (siacu) a hagyományos kínai gyógyászat elméletére és tapasztalataira épülő alternatív japán gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás és még sok krónikus betegség esetén.

Gyakorlati kurzus!

Következő Időpont:

  • 2022. november 25-27. (jelentkezési határidő: November 20.)

A Shiatsu az energiapályák mentén tenyér-, ill. ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A Shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben kezeli. A kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató "kommunikáció" valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, földön, matracon pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújt.
A Shiatsu professzionális gyógymód, ugyanakkor az alapokat bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben, a betegségek megelőzésére és az egészség megtartására. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is.

Az alapképzés célja az alapvető elméleti ismeretek elsajátítása, és egy teljes Shiatsu alapkezelés megtanulása.

A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg a Shiatsu alapkezelés fogásait, technikáját, sorrendjét.

A képzés anyaga, felépítése:
Egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása,
a Shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai,
a kezelés hatásmechanizmusa,
alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

Részvételi díj: 38.000 Ft (tartalmazza a jegyzetet is)

A tanfolyam helye: Győr, (a pontos helyszín szervezése folyamatban)

Tanfolyam ideje: Egy hosszú hétvége, 2,5 nap (péntek du., szombat, vasárnap)

Időtartama: Pénteken 16:00-20:00-ig, szombat-vasárnap 9:00-18:00.

Oktató: Molnár Gabriella, Shiatsu gyógyász

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

A jelentkezés a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra, hiszen a létszám korlátozott, kis csoportban dolgozunk, de legkésőbb a megadott időpont.

Jelentkezési díj: 18.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)

A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napjáig fizetendő.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem kerül visszafizetésre, de későbbi képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a lemondás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett, a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont módosítható.

A jelentkezési díjat a kiállított előleg számla alapján a megadott bankszámlára utalással vagy SimplePlay alkalmazással lehet kiegyenlíteni.

Igazolás: A tanfolyam sikeres elvégzéséről igazolást állítok ki, melyet az esetleges további Shiatsu tanulmányoknál bármely hazai oktató figyelembe vesz, és elfogad.

Tanúsítvány: Tanúsítványt az előírásoknak megfelelően a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren keresztül generálom a hallgatóknak. A tanúsítvánnyal egészséges embereket lehet masszírozni frissítő, egészségmegőrző céllal. 

Visszajelzés az Alaptanfolyamról:

"Szuper volt ez a képzés, jól éreztem magam. Nagyon jó csapat volt, nagyon jó hangulat. Kifejezetten tetszett, hogy nem csupán a fizikai testtel foglalkoztunk, hanem különböző energetikai gyakorlatokat is kipróbáltunk. Az elsajátított tudás mellett (ami fantasztikus), önismereti szempontból is sokat jelentett ez a hétvége (arról nem is beszélve, hogy egész hétvégén masszíroztak :D ).
Külön érdekesség, hogy az alaptanfolyam elvégzése után egy shiatsu masszázs már egészen más élményt ad. Egy következő szint :) "

Judit, 34 éves


További információk a képzéssel kapcsolatban:

Molnár Gabriella

Shiatsu gyógyász

Telefon:+3630/3130613

E-mail: shiatsugyor@gmail.com